Gerben Oosterhout

In jan 1992 ben ik afgestudeerd aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Vervolgens heb ik geruime tijd als fysiotherapeut  in de Verenigde Staten gewerkt. Ik merkte dat ik als fysiotherapeut veel klachten niet kon verklaren/volledig kon oplossen en ben verder gaan zoeken naar een behandelmethode die wel antwoord kon geven op mijn vragen en kwam daarbij uit op Osteopathie.

Osteopathie bekijkt het lichaam als een geheel  legt verbanden tussen  de verschillende onderdelen van het lichaam om zo de oorzaak van de klacht te achterhalen. Dit sprak mij erg aan. Helaas was het in de Verenigde Staten niet mogelijk om werk en studie te combineren.

Eenmaal terug in Nederland ben ik dan ook direct gestart met de deeltijdopleiding Osteopathie via het I.A.O. in Gent/Zeist. Deze studie heb ik in juni van 2010 afgerond. Onderdeel van het afstuderen is het schrijven van een thesis/scriptie. Voor mijn thesis heb ik een onderzoek gedaan naar het effect van osteopathie op het concentratievermogen bij kinderen met  ADHD.

Contact met Gerben Oosterhout


     Ik ga akkoord met het privacy statement.

    Met het aanvinken ga je akkoord met het verwerken van persoonsgegevens door Fysiotherapie De Loten zoals beschreven in het privacy statement van Fysiotherapie De Loten. Je hebt in overeenstemming met de wetgeving het recht om de verwerking van je gegevens in te zien, te wijzigen, ernaar te informeren en bezwaar ertegen te maken door contact op te nemen met: info@fysiodeloten.nl.

    Typ onderstaande tekens over ter controle

    Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.