Anke Visser

Sinds 2004 ben ik mede eigenaar van Fysiotherapie de Loten. Het behandelen van zowel kinderen als volwassenen heeft me altijd aangesproken, bij mij kunnen mensen van alle leeftijden terecht.

Sinds 2010 ben ik aangesloten bij ParkinsonNet, een landelijke netwerk, gespecialiseerd in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. Verder heb ik meerdere cursussen gevolgd, o.a. op het gebied van Neurorevalidatie, PNF(Proprioceptieve Neuromusculaire Facilitatie) , Sherborne bewegingspedagogiek en samenspel, Biofeedback, Valpreventie en een gecertificeerde specialisatie op het gebied van Centraal Neurologische Aandoeningen. In 2010 heb ik de opleiding tot Psychomotorisch Kindertherapeut afgerond.
Ook ben ik aangesloten bij Neurologie Fysiotherapeuten Friesland regio MCL, en Fitkids.

Contact met Anke Visser

 Ik ga akkoord met het privacy statement.

Met het aanvinken ga je akkoord met het verwerken van persoonsgegevens door Fysiotherapie De Loten zoals beschreven in het privacy statement van Fysiotherapie De Loten. Je hebt in overeenstemming met de wetgeving het recht om de verwerking van je gegevens in te zien, te wijzigen, ernaar te informeren en bezwaar ertegen te maken door contact op te nemen met: info@fysiodeloten.nl.


Typ onderstaande tekens over ter controle

captcha