Anke Visser

Afgestudeerd in 1992 aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Ik ben in verschillende gebieden van de fysiotherapie werkzaam geweest. Met als belangrijkste neurorevalidatie waar ik verantwoordelijk was voor onderzoek en behandeling van kinderen en (jong) volwassenen met neurologische problematiek zoals CVA, hoofdtrauma, dwarslaesie, ziekte van Parkinson, MS en syndroom van Guillain Barre. Het behandelen van zowel kinderen als volwassenen heeft me altijd aangesproken, bij mij kunnen mensen van alle leeftijden terecht.

Sinds 2004 ben ik mede eigenaar van Fysiotherapie de Loten. Hier heb ik mijn vaardigheden op het gebied van eerstelijns zorg uitgebreid.

Sinds 2010 ben ik aangesloten bij ParkinsonNet, in dit landelijke netwerk wordt in samenwerking met andere disciplines specifieke nascholing gevolgd op het gebied van het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. Ook ben ik deelnemer van ParkinsonNet friesland. In 2010 heb ik de opleiding tot Psychomotorisch Kindertherapeut afgerond, deze opleiding geeft inzicht in de invloed van gedrag op het bewegen. Verder heb ik meerdere cursussen gevolgd, onder andere op het gebied van Neurorevalidatie, PNF(Proprioceptieve Neuromusculaire Facilitatie) ,NDT, Sherborne bewegingspedagogiek en samenspel, Biofeedback, Valpreventie en een gecertificeerde specialisatie op het gebied van Centraal Neurologische Aandoeningen. Aangesloten bij ParkinsonNet, Neurologie Fysiotherapeuten Friesland regio MCL en Fitkids.

Contact met Anke Visser

 Ik ga akkoord met het privacy statement.

Met het aanvinken ga je akkoord met het verwerken van persoonsgegevens door Fysiotherapie De Loten zoals beschreven in het privacy statement van Fysiotherapie De Loten. Je hebt in overeenstemming met de wetgeving het recht om de verwerking van je gegevens in te zien, te wijzigen, ernaar te informeren en bezwaar ertegen te maken door contact op te nemen met: info@fysiodeloten.nl.


Typ onderstaande tekens over ter controle

captcha