Neurorevalidatie

Wij helpen u verder

Het doel van fysiotherapie bij een neurologische aandoening is zo optimaal mogelijk functioneren in het dagelijkse leven.

Behandeling richt zich op inzicht krijgen in en verbeteren van krachtsverlies, spasticiteit, moeite met coördinatie en of evenwicht, spierverkorting of verandering in gevoel. Hiervoor is onder andere functioneel trainen een geschikte behandelmethode.  Functionele training kan leiden tot verbetering van spierkracht, balans, loopsnelheid en loopafstand en van kwaliteit van leven.

Neurorevalidatie kan worden ingezet bij aandoeningen van het centrale zenuwstelsel: na een hersenbloeding of bij hersenletsel, aangeboren of niet,  bij een dwarslaesie, multiple sclerose, ziekte van Parkinson, tumoren van en in het centrale zenuwstelsel en ALS.  Maar ook bij zenuwletsels na een hernia in de rug of nek, bij Guillain-Barré of bij polyneuropathie.

Onze specialisten

Neem contact op voor persoonlijk advies
Hilda Wijnja

Hilda Wijnja

Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie en Sport

info@hildawijnja.nl
Gerben Oosterhout

Gerben Oosterhout

Fysiotherapeut / (kinder)Osteopaat, Dry Needling, Medical Taping, aangesloten bij duizeligheids netwerk. BIG 79036669104

gerben@fysiodeloten.nl
Anke Visser

Anke Visser

Fysiotherapeut en Psychomotorisch therapeut, ParkinsonNet therapeut, PWR! en LSVT BIG certified, ReAttach therapeut. Aangesloten bij duizeligheidsnet.BIG 39036669704

anke@fysiodeloten.nl