FitStap leefstijl beweegprogramma

Wij helpen u verder

Wandelen is goed voor je gezondheid, stress-verlagend, goed voor je humeur èn weinig blessuregevoelig. Heb je het advies gekregen om meer te gaan bewegen en wil je beginnen met wandelen? Schrijf je dan in voor FitStap Sneek:  Er start een nieuwe groep op maandag 21 september om 11.00 uur. Bij voldoende aanmelding starten we in overleg een extra groep op een andere dag. Kijk voor inschrijven op https://www.fitstap.nl/trainers/melanie-visser/

Melanie Visser is gediplomeerd FitStap-coach verbonden aan Fysiotherapie de Loten en en ze is ook Parkinson Sport gecertificeerd. FitStap is geschikt voor iedereen. Je bent van harte welkom om te komen bewegen!

 

Gedurende twaalf weken heb je iedere week op een vast moment een groepstraining. Binnen je groep ga je aandacht besteden aan onderwerpen als: wandeltechniek, materiaal, voedingskennis en mentale coaching. Je persoonlijke doelstellingen staan gedurende het hele programma centraal.
Iedere week voer je naast de groepstraining twee zelfstandige trainingen uit. Deze kun je zelf inplannen, dus je kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Van te voren krijg je een schema zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Door deze opdrachten en tips krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

Onze specialisten

Neem contact op voor persoonlijk advies
Sjoeke van der Tas-Osinga

Sjoeke van der Tas-Osinga

Kinderfysiotherapeut, Sensorische Integratie, behandeling van voorkeurshouding, Sherborne Samenspel, schrijfmotoriek
Gerben Oosterhout

Gerben Oosterhout

Fysiotherapeut / (kinder)Osteopaat, Dry Needling, Medical Taping, aangesloten bij duizeligheids netwerk
Melanie visser

Melanie visser

FitStap-coach
Dieuwke Fennema

Dieuwke Fennema

Fysiotherapeut, Dry Needling, Medical Taping, OTAGO valpreventie, aangesloten bij ReumanetNL
Anke Visser

Anke Visser

Fysiotherapeut en Psychomotorisch therapeut, ParkinsonNet therapeut, PWR! certified