Fysiotherapie

Als bewegen niet vanzelfsprekend is.

Als mens ben je gemaakt om te bewegen. Als dat niet meer lukt, loop je vast. Je vraagt je af hoe je snel weer alles kunt doen wat je voorheen deed. Of hoe je zo goed mogelijk blijft bewegen ondanks je chronische ziekte. De fysiotherapeut helpt je om te (blijven) bewegen; om weer in beweging te komen.

De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek waarbij we de klachten inventariseren. Hier uit wordt een specifiek, gericht behandelprogramma opgesteld.
Bij directe binnenkomst zonder verwijzing zal er eerst een screening worden afgenomen.
De gereserveerde behandeltijd is 30 minuten, inclusief de verwerking van de administratieve gegevens door de fysiotherapeut.

Naast de algemene fysiotherapie hebben de in onze praktijk werkzame fysiotherapeuten zich verder gespecialiseerd in een deelgebied van de fysiotherapie:
Fysiotherapie bij Parkinson
Neurorevalidatie
Medical Taping
Dry Needling
Duizeligheid en balans
Longreactivatie bij COPD
Thuis behandeling
Adem -en ontspanningstherapie
Medische training
OTAGO valpreventie
Behandeling van reuma

Uitgaande van de diagnose van de verwijzend arts of aan de hand van de omschrijving van de klachten kan je worden ingepland bij de therapeut die de meest effectieve behandeling kan bieden voor deze klachten.

Onze specialisten

Neem contact op voor persoonlijk advies
Gerben Oosterhout

Gerben Oosterhout

Fysiotherapeut / (kinder)Osteopaat, Dry Needling, Medical Taping, aangesloten bij duizeligheids netwerk. BIG 79036669104
Anke Visser

Anke Visser

Fysiotherapeut en Psychomotorisch therapeut, ParkinsonNet therapeut, PWR! certified. BIG 39036669704
Melanie visser

Melanie visser

FitStap-coach
Sjoeke van der Tas-Osinga

Sjoeke van der Tas-Osinga

Kinderfysiotherapeut, Sensorische Integratie, behandeling van voorkeurshouding, Sherborne Samenspel, schrijfmotoriek. BIG 29034643004