Adresgegevens

Westereems 4A
8602 CR Sneek
info@fysiodeloten.nl

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 21.00
Dinsdag: 8.00 - 21.00
Woensdag: 8.00 - 20.00
Donderdag: 8.00 - 20.00
Vrijdag: 8.00 - 18.00

De praktijk

Fysiotherapie de Loten in Sneek

U kunt in onze praktijk terecht voor individuele behandeling, overdag en in de avonduren. Ook doen we, indien noodzakelijk, behandelingen aan huis. In onze visie staat de hulpvraag van onze patiënt centraal en leveren we een passende therapeutische benadering aan de hand van samen opgestelde behandeldoelen. Onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, bij de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapeuten (NVFK), bij Fitkids, bij het ParkinsonNet, bij Neurologie Fysiotherapeuten Friesland  MCL, bij het Neurologie Netwerk Antonius Ziekenhuis Sneek/Emmeloord, bij ReumanetNL, bij FitStap, bij het COPD Netwerk, bij het Duizeligheids Netwerk en bij het Dystonie Netwerk.

Krijg ik vergoeding via ziektekosten?

De basisverzekering is voor iedereen verplicht en de inhoud ervan is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde. Kinderen zijn gratis meeverzekerd met de ouders en betalen daarom geen eigen risico. Vanuit de basisverzekering wordt kinderfysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar als volgt vergoed...