Sjoeke van der Tas-Osinga

Afgestudeerd in 1979 aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen. Na jaren werken in Winschoten, Tanzania en Rotterdam heb ik mij in 2001 gespecialiseerd tot kinderfysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Sindsdien ben ik als kinderfysiotherapeut werkzaam geweest in de revalidatie en sinds 2007 werk ik bij Fysiotherapie Oosterkade in Sneek. De praktijk geeft mij de kans om met kinderen van alle leeftijden en veel verschillende hulpvragen te werken. In de loop der jaren heb ik veel cursussen gevolgd onder andere sensorische- integratie therapie voor kinderen met stoornissen in de verwerking van zintuiglijke prikkels, neuro- developmental treatment (NDT) voor kinderen met spierspannings problemen, vroegbehandeling voor kinderen van 0-2 jaar (VTO), schrijftraining, ontwikkeling van Down kinderen, halliwick zwemmen voor kinderen met een beperking, Sherborne therapie voor kinderen met hechtingsproblemen. Als Cyriax- therapeut ( orthopedische geneeskunde) ben ik tevens gespecialiseerd in het behandelen van gewrichten en spieren; dit is van belang bij houdingsproblemen, loopstoornissen en blessures.

Om doelen te bereiken met kinderen kan ik als therapeut inventief, creatief en geduldig zijn. Ouders zijn bij mij altijd aanwezig bij de behandeling waardoor de contacten en samenwerking intensief zijn. In Sneek wordt prettig multidisciplinair samengewerkt met artsen, scholen en andere betrokkenen rondom het kind. Mijn eigen kinderen staan inmiddels op eigen benen en mijn vrije tijd besteed ik zelf ook graag aan bewegen met roeien als favoriete activiteit.

Contact met Sjoeke van der Tas-Osinga

 Ik ga akkoord met het privacy statement.

Met het aanvinken ga je akkoord met het verwerken van persoonsgegevens door Fysiotherapie De Loten zoals beschreven in het privacy statement van Fysiotherapie De Loten. Je hebt in overeenstemming met de wetgeving het recht om de verwerking van je gegevens in te zien, te wijzigen, ernaar te informeren en bezwaar ertegen te maken door contact op te nemen met: info@fysiodeloten.nl.


Typ onderstaande tekens over ter controle

captcha